HBB

Samenwerken met u aan de leiding

U bespaart zo maar eventjes 25 tot 45 % op een volledige energiezuinige installatie dankzij het zelfbouwconcept van HBB. U start wanneer u het wilt en hebt de planning zelf onder controle.

In zeven stappen naar een energiezuinige woning

1. U hebt plannen.

Kom met uw (ver)bouwplannen naar HBB naar een vrijblijvende infosessie.

2. U legt uw wensen voor.

We maken kennis, bespreken uw bouwplannen en peilen naar uw wensen en verwachtingen. We kijken ook naar uw interesse en motivatie om zelf – een deel of volledig – te installeren.

3. U krijgt een offerte op maat.

We bespreken de gedetailleerde offerte met u persoonlijk. U bent zeker van de nodige berekeningen en een volledig technisch plan met alle schema’s.

4. U krijgt opleiding en training

Niet alleen theorie- en praktijklessen, maar ook intensieve begeleiding en opvolging op de werf. Ook als u vooraf geen technische ervaring hebt. De motivatie telt.

5. U gaat aan de slag.

We leveren het kwaliteitsmateriaal op de werf. Fase per fase. U krijgt ook gespecialiseerd gereedschap in bruikleen gratis ter beschikking. Onze projectleider komt langs, controleert de voortgang en licht de volgende stappen toe. Natuurlijk kunt u ook bellen of mailen. En materiaaloverschot nemen we probleemloos terug.

6. U krijgt extra hulp

Dreigt het toch even mis te lopen? Onze montageteams grijpen meteen in en nemen het werk – of een stukje ervan – over tegen een afgesproken uurprijs. De hulplijn is een hele geruststelling. In 90% van de gevallen is ze niet nodig.

7. U bent zeker dat alles werkt

HBB neemt altijd de eindcontrole op zich. Ook de indienststelling doen we. Zo bent u zeker van een installatie volgens de kunst én geniet u altijd van de fabrieksgarantie.

Interesse?

Kom naar een infosessie »

samenwerken met u